Search the Community

Showing results for tags 'rssgenerator_'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • W3Schools
    • General
    • Suggestions
    • Critiques
  • HTML Forums
    • HTML/XHTML
    • CSS
  • Browser Scripting
    • JavaScript
    • VBScript
  • Server Scripting
    • Web Servers
    • Version Control
    • SQL
    • ASP
    • PHP
    • .NET
    • ColdFusion
    • Java/JSP/J2EE
    • CGI
  • XML Forums
    • XML
    • XSLT/XSL-FO
    • Schema
    • Web Services
  • Multimedia
    • Multimedia
    • FLASH

Calendars

  • Community Calendar

Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Languages

Found 1 result

  1. BACKGROUND: I have recently created the content of an automatically generated podcast using a PHP Class that I found on a webpage found https://www.phpclasses.org/package/2957-PHP-Generate-RSS-2-0-feeds.html. Unfortunately, when I attempt to display the generated feed all that is displayed are the values of the input variables, or alternatively nothing (see (below)depending on the method of display. In short, the desired formatting -- the reason that I downloaded the PHP Class -- is missing. The page that creates the above result is a text file with a .php extension and a header( ) function. $rss_feed->encoding = 'UTF-8'; $rss_feed->version = '2.0'; $rss_feed->createFeed($rss_channel); header('Content-Type: text/xml; $rss_channel = the object that combines the formatting with the values of the input variables and their respective objects. The Class is relatively straight-forward and easily customized, but for two lines that I do not understand and could well be preventing the display of the XML code, if not properly configured. Interestingly, whether they are commented out or left in tact, they have no affect on what is displayed. $selfUrl = (!isset($_SERVER['HTTPS']) || $_SERVER['HTTPS'] != 'on' ? 'http://' : 'https://'); $selfUrl .= $_SERVER['HTTP_HOST'] . $_SERVER['PHP_SELF']; When I run the .php file the following message appears at the top of the completed page. Still nothing below the message appears. Also, I do not know the source of this message. it does not appear to come from the .php document. Now, I have not constructed a style-sheet for the Feed page, but I hardly see how this could stop the feed from appearingl Please advise.