Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'page builder'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • W3Schools
    • General
    • Suggestions
    • Critiques
  • HTML Forums
    • HTML/XHTML
    • CSS
  • Browser Scripting
    • JavaScript
    • VBScript
  • Server Scripting
    • Web Servers
    • Version Control
    • SQL
    • ASP
    • PHP
    • .NET
    • ColdFusion
    • Java/JSP/J2EE
    • CGI
  • XML Forums
    • XML
    • XSLT/XSL-FO
    • Schema
    • Web Services
  • Multimedia
    • Multimedia
    • FLASH

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Languages

Found 1 result

  1. Hi! This actually my first post, but excited to finally be part of the W3 forum! So I recently installed a WP template and started customizing it and used the Page Builder option for a few of the pages. My question is on the home page where the 3 icons are, yellow blue yellow, below them is text. I have tried to alter the color of the text when I go to the HOME page itself in the WP admin to just highlight and change font color and then when I update it just goes back to what it has been. Wondering if it is the Page Builder messing with it? Tried also going into the style.css to look for where i could alter it but am having trouble there as well.. Any help would be appreciated! Thanks! heres the site - www.asamusic.us
×
×
  • Create New...