Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'smtp'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • W3Schools
    • General
    • Suggestions
    • Critiques
  • HTML Forums
    • HTML/XHTML
    • CSS
  • Browser Scripting
    • JavaScript
    • VBScript
  • Server Scripting
    • Web Servers
    • Version Control
    • SQL
    • ASP
    • PHP
    • .NET
    • ColdFusion
    • Java/JSP/J2EE
    • CGI
  • XML Forums
    • XML
    • XSLT/XSL-FO
    • Schema
    • Web Services
  • Multimedia
    • Multimedia
    • FLASH

Calendars

  • Community Calendar

Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Languages

Found 5 results

  1. Hello everyone. We have recently updated an application web based named ISOKEY for ISO documentation (a documentation manager working in IIS), in a Windows 2003 server for Small Business SP2. We had it working ok with a non SSL config in the e-mail SMTP settings, after we tried to change to gmail mails stopped from sending. So I made a smtp-relay for using port 25 (smtp) with no SSL enabled. For some reason the logging in windows says that the body is incorrect: So I was wondering if the XML where the smtp configuration is, should be updated too. I'm uploading the XML, and what I'm asking is (because I can't see an error in the body it seems everything is fine) is there any change we should do for it to work? Thank you very much in advance for any advice or tip you can give me. Best, M. xml_post.xml Edit: Since the code for the XML is kind of short, I'll post it right here for a better lecture of it. <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <configuration> <system.net> <mailSettings> <smtp deliveryMethod="Network" from="ISOKEY"> <network host="smtp-relay.gmail.com" port="25" userName="my@account.com" password="mypassword" defaultCredentials="false" /> <!-- --> </smtp> </mailSettings> </system.net> <system.diagnostics> <sources> <!-- This section defines the logging configuration for My.Application.Log --> <source name="DefaultSource" switchName="DefaultSwitch"> <listeners> <add name="FileLog"/> <!-- Uncomment the below section to write to the Application Event Log --> <!--<add name="EventLog"/>--> </listeners> </source> </sources> <switches> <add name="DefaultSwitch" value="Information"/> </switches> <sharedListeners> <add name="FileLog" type="Microsoft.VisualBasic.Logging.FileLogTraceListener, Microsoft.VisualBasic, Version=8.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=VAR, processorArchitecture=MSIL" initializeData="FileLogWriter"/> <!-- Uncomment the below section and replace APPLICATION_NAME with the name of your application to write to the Application Event Log --> <!--<add name="EventLog" type="System.Diagnostics.EventLogTraceListener" initializeData="APPLICATION_NAME"/> --> </sharedListeners> </system.diagnostics> <runtime> <assemblyBinding xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1"> <dependentAssembly> <assemblyIdentity name="IKTypes_43" publicKeyToken="VAR" culture="neutral"/> <bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0-7.0.0.0" newVersion="7.2.0.0"/> </dependentAssembly> <dependentAssembly> <assemblyIdentity name="IKTypes_50" publicKeyToken="VAR" culture="neutral"/> <bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0-7.0.0.0" newVersion="7.2.0.0"/> </dependentAssembly> </assemblyBinding> </runtime> </configuration>
  2. I followed the lessons about php and php forms. Everything is clear and very useful, but I would like to ask how could I send eg this form if valid with SMTP? So, I would like to first validate the form and then send it with SMTP. Thank you!
  3. mailserver for WAMP

    I have WAMP installed and the goal is to create a script that sends emails. I checked the php.ini file and found no smtp is installed. But how does this work with WAMP? I need a mailserver I assume? Is there a default one in WAMP and how to install it? If not then how can I install a good one? And how to configure it?
  4. I'm having trouble sending emails from an email like "mail@domain.com" wich is configured to use the live.mail.com client. Even though i think i'm using the right credentials i get the following error: "Mailbox unavailable. The server response was: 5.7.3 Requested action aborted; user not authenticated" this are my configurations: smtpClient = new SmtpClient("smtp.live.com");smtpClient.Port = 587;smtpClient.UseDefaultCredentials = false;smtpClient.Credentials = new System.Net.NetworkCredential("mail@domain.com", "Password");smtpClient.EnableSsl = true; any help is appreciated, for I can't seem to work-arround this problem and have to have this website online ASAP
  5. PHP sending through SMTP

    Hi all I have a MS Server 2008R2 set up with IIS7 In IIS I have set up an SMTP (with the IIS6 requirements) and the standard PHP that you get with it all. The SMTP server works. Reason we have to use a local SMTP server to interface with our actual mail server is because the external server requires TLS authentication and many smaller office scanning machines don't support it. I am able to send mail through the SMTP without issue, both from an office MFP and from a mail client like Outlook 2010. The PHP works too. I have it displaying PHP webpages and even going as far as accessing ODBC data resources. However, the two of them don't work together. I create a basic webpage that is as follows: <html><body> <?php if (mail("me@example.com","Test Subject","Test body")) {echo "success";} else {echo "failed";} ?></body><html> I also have the following in the PHP.ini I found in "C:\Program Files (x86)\PHP\v5.3\" [mail function]SMTP = localhostsmtp_port = 25sendmail_from = no-reply@example.com And yet, all I get is "failed" each time I have run the webpage. Anyone have any ideas on where I can get the PHP/SMTP/Other logs to give me more information? I have monitored the queue folder for the SMTP and it doesn't seem to even receive the mail from the PHP site.
×