Jump to content
Sign in to follow this  
mboehler3

Custom font not loading on one page only

Recommended Posts

I have a custom font that I've set in my CSS for various elements of my website, including header, footer and navigation menu. On my home page, the font is not loading and is defaulting to Arial. If you navigate on any other page within my website, the font loads as it should. Only on the homepage am I experiencing this issue, and it's only in Firefox 15 on a Mac. I've provided a screenshot from that browser. I've analyzed the code over and over and can't find any differences between the homepage and the rest of the site. Does anyone have any ideas?

post-29204-0-50955000-1349540641_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Obviously, a picture isn't going to provide any indication of where in the code the problem may be.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm getting a 404 error for this URL: http://santahustle.c...kins/curse.woffThe main source of the problem, it seems, is the www. on the URL. When you remove the www the font shows up properly. Perhaps you are not allowed to call fonts across subdomains. Wordpress is making requests to http ://santahustle.com while the CSS file is on http ://www.santahustle.com I think if you change the <link> element from

href="http://santahustle.com/wp-content/themes/santa/style.css"

to

href="/wp-content/themes/santa/style.css"

it will work.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...