Jump to content
Sign in to follow this  
hunter042

IP camera streaming and playback issue using Widows media player embedded code

Recommended Posts

I have H-series ip camera, i want to play recorded video in SD card of that ip camera in "Windows Media player", I have embedded WMP code in my application, I am able to play it but when i load my application page it is asking me to enter network password two time which i don't want, i am passing user authentication in src(underline and bold) as shown in following code, how to solve this issue pleas help me out i am pasting my WMP code as follows

http://username:password@IP address:Port/sd/path/filename.avi

<object id="MediaPlayer" width="300" height="300" type="video/x-ms-asf"><param name="FileName"value="http://admin:admin123@192.168.1.5:8099/sd/20131210/rec000/P131210_102036_103038.avi"><param name="autostart" value="true"><param name="ShowControls" value="true"><param name="ShowStatusBar" value="false"><param name="ShowDisplay" value="false"><embed type="application/x-mplayer2" src="http://admin:admin123@192.168.1.5:8099/sd/20131210/rec000/P131210_102036_103038.avi" width="192" height="190" ShowControls="1" ShowStatusBar="0" ShowDisplay="0" autostart="0" /></object>

Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...