Jump to content
Sign in to follow this  
Vlad Ghitulescu

False navigation **only** in Firefox and Opera on a Twitter Bootstrap - Site

Recommended Posts

Hello!I have some really strange behavior with my site:http://www.Ghitulescu.de/beta/index.htmlbuild with Twitter Bootstrap 3.The issue: when clicking on the navbar-items (was / wieviel / wann / wo / wer) the website jump to a wrong position.This problem appears only when navigating the website witha) Firefox (27.0) or B) Opera (12.16 Build 1860) on my iMac (running OS X 10.9.1) or c) Internet Explorer (9.0.8112 16421) d) Opera (12.16 Build 1860) e) Firefox (14.0.1) on a PC (running Windows 7)and when the browser-window is so wide that the navbar is not collapsed.This problem appears not at all with:a) Safari (7.0.1 (9537.73.11)) or B) Chrome (32.0.1700.102) on my iMac c) Mobile Safari, Opera and Chrome on an iPhone 5s & iPad 2 running iOS 7.0.5 d) Chrome (18.0.1025.162) or e) Safari on the PC above mentionedThe fact that this issue appears only when the navbar is not collapsed reminds me of a question I’ve put 5 days before, at stack overflow (collapsed navbar remains expanded on a Twitter Bootstrap website http://stackoverflow.com/questions/2...p-website?lq=1), regarding the problem that the collapsed navbar stayed extended after clicking… but I really don’t know if this is a related problem!Any ideas?Thanks!Regards, Vlad

 

P.S. Perhaps related: I moved previously the id's from the h2-elements in span-elements placed slightly above the h2's due to the fact that the first row remained covered by the navbar. You can see this on http://www.Ghitulescu.de/beta/index2.html , where I don't have the navigation-Problems reclaimed above. Does this help?!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hello!
The problem is solved (kudos to MrMurphy http://www.html.de/threads/probleme-beim-navigieren-einer-bootstrap-seite-nur-mit-firefox-opera.51539/): I had put the id's in span-elements instead of h2's!
I have corrected this and have now another problem (at least in all browsers the same! ;-), that I'll post in a separate thread.
Regards,
Vlad

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...