Jump to content
Sign in to follow this  
JamesB

htaccess giving 500 response

Recommended Posts

Hi there

 

I'm getting a 500 Internal Server Error when using this .htaccess file:

 

 

RewriteEngine onRewriteCond $1 !^(index.php|public|forum|robots.txt)RewriteRule ^(.*)$ /ukscifi/test.php [L]

 

Any idea why this is happening?

Share this post


Link to post
Share on other sites

500 means that there's a syntax error in the htaccess file.

 

I think the $1 in your RewriteCond is probably the problem. $ signifies a backreference and is used as the second parameter after a regular expression. I'm not sure if RewriteCond uses backreferences or if it's just RewriteRule that does.

 

Where did you find this code?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well I'm using this htaccess code at the moment which works.

 

RewriteEngine onRewriteCond $1 !^(index.php|public|forum|robots.txt)RewriteRule ^(.*)$ /ukscifi/index.php/$1 [L]

 

The code which doesn't work came from this code, as I was playing around with it trying to get anything else working.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...