Jump to content
harry_ord

input[type="button"] has style on Chrome but not on Firefox

Recommended Posts

Hello, this is my site:

https://www.centrovision.com.gt/#contactanos

I have a contact form here with a blue submit button. Actually, only if you are using Chrome the button is blue, if you are using Firefox or Internet Explorer, you just get a default no-style html button.

Why doesn't Firefox comply with my css?(i don't care about i.e).

Here's my css for the button:

 

input[type="button" i], input[type="submit" i], input[type="reset" i], input[type="file" i]::-webkit-file-upload-button, button {
    color: #ffffff !important;
    background: #014780;
    border-width: 1px !important;
    border-color: rgba(93,182,46,0.03);
    letter-spacing: 0px;
    font-size: 16px;
    font-family: 'Roboto', Helvetica, Arial, Lucida, sans-serif !important;
    padding-left: 0.7em;
    padding-right: 2em;
    padding: 0.3em 1em !important;
    display: inline-block;
    margin: 0 0 0 15px;
    font-family: inherit;
    cursor: pointer;
    float: right;
    padding: 0.3em 1em;
    border: 2px solid;
    -webkit-border-radius: 3px;
    -moz-border-radius: 3px;
    border-radius: 3px;
    font-size: 20px;
    font-weight: 500;
    line-height: 1.7em !important;
    -webkit-transition: all 0.2s;
    -moz-transition: all 0.2s;
    transition: all 0.2s;
}

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

What's with the random "i" following the "button"?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't know, i just used the inspect element and copy/paste the code in my theme's custom CSS and replaced the background color for the color i wanted.

I deleted the "i"s and the button lost its color. The "i"s are necesary.

Edited by harry_ord

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, so i did another inspection, now on Firefox, i identified the element whose style i wanted to change and it was the class wpcf7-submit. So i added this to my custom css and now it's working:

 

.wpcf7-submit {
    color: #ffffff !important;
    background: #014780;
    border-width: 1px !important;
    border-color: rgba(93,182,46,0.03);
    letter-spacing: 0px;
    font-size: 16px;
    font-family: 'Roboto', Helvetica, Arial, Lucida, sans-serif !important;
    padding-left: 0.7em;
    padding-right: 2em;
    padding: 0.3em 1em !important;
    display: inline-block;
    margin: 0 0 0 15px;
    font-family: inherit;
    cursor: pointer;
    float: right;
    padding: 0.3em 1em;
    border: 2px solid;
    -webkit-border-radius: 3px;
    -moz-border-radius: 3px;
    border-radius: 3px;
    font-size: 20px;
    font-weight: 500;
    line-height: 1.7em !important;
    -webkit-transition: all 0.2s;
    -moz-transition: all 0.2s;
    transition: all 0.2s;
}

Moral of the story: always try to do everything yourself. I copied the style from other site made by other person with the same WordPress theme. For being lazy i finished working more.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×