Jump to content

Greywacke

Members
  • Content Count

    510
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Greywacke

  1. Hi, I am having a very hard time debugging & running the following query from a cell on php or pma. $sql = "UPDATE crypto SET crypto_openssl_recommendation = 1 WHERE (\"%ECB%\" OR \"%RC2%\" OR \"%RC4%\" OR \"%DES%\" OR \"%3DES%\" OR \"%MD5%\") LIKE UPPER(crypto_descr);"; The table is meant to keep track of OpenSSL encryption methods, and their availability and recommendation over CryptoJS wether used in Javascript, or JScript. This query is meant to update the recommendation, but the quality of my MySQL querying has wilted a bit in the past four years.
  2. beginning to think I reversed the escaping brackets (imean slashes *facepalms* lol overtirednes DOES tend to lead to stupid mistakes lol XD
  3. Hi, the error log says that the executing document has an unexpected quotation mark in line 32, however - the lines following the http 500 error from the php error_log - come from crypto_methods.php and are printed below... (all sensitive information has been replaced with *****) [05-Feb-2019 19:20:58 UTC] PHP Parse error: syntax error, unexpected '"' in /home/*****/public_html/crypto_methods.php on line 32 31. foreach ($ciphers as $key => $value) { 32. $sql = "INSERT INTO crypto (crypto_no, crypto_descr) VALUES (" . $key . ", /"" . $value . "/");"; 33. $result = $conn->
  4. Yes sorry this post is so late but i realised that a day after posting. This isue has been resolved, thouh - thanks nonetheless for clearing it up here, though!
  5. Ah yeah, *facepalms* lol Still though, [31-Jan-2019 13:40:55 UTC] PHP Fatal error: Call to a member function format() on boolean in /home/dwtnfwfv/public_html/default.php on lince 91 Which has to do with the following portion of code, the winning answer at expertsexchange: $monthNum = $row["month"]; $dateObj = DateTime::createFromFormat('!m', $monthNum); $monthName = $dateObj->format('F'); // eg. January - December print "Month: " . $monthName . "<br />\r\n";
  6. Ah yeah, *facepalms* lol Still though, [31-Jan-2019 13:40:55 UTC] PHP Fatal error: Call to a member function format() on boolean in /home/dwtnfwfv/public_html/default.php on line 91 Which has to do with the following portion of code, the winning answer at expertsexchange: placeholder
  7. Hi again, moved the topic to a new one because it no longer uses PCRE. I have the physical problem of having lost my dev pc and 24" screens, now having to make do with android on a 3.5" touchscreen. So the issue i have encountered is again a likeness of this time a bit more physically - "not being able to see the forest for the trees", as my viewing area has been greatly diminished. The code is below, with the php error_log thereafter. <?php $t = intval($_GET["t"]); switch ($t) { case 1: header('Content-Type: Text/XML'); break; case 2: header('Content-Type: Text/JavaS
  8. Greywacke

    pcre query

    Will check the error log then... in the meanwhile, we've decided rather not to use regex but php string functions and a standards recommended querystring style. http://verifyreg.com/default.php?u=Sof00207&f=c&r=45 Have sofar been struggling once again with errors, using the w3c validation service to view the client source - but thanks for reminding 'bout the error log! XD
  9. Greywacke

    pcre query

    hmmm still struggling... $p = '/^([A-D|a-d|1-4]{1,1})0*(100|[1-9][0-9]?)\#([^\#*])\#([^\@])\@([.*])$/is'; bloody HTTP 500....
  10. Greywacke

    pcre query

    ok i tried testing the regex on https://www.regextester.com/ and they say: ERROR: Invalid target or quantifier. over the red and bold portion of the regex string in line 19 of the code(how the heck do i fix it??? that portion is intended to select the number after the preceding 0's. $p = '^([A-D]|[a-d]|[1-4])0*({1,100})\#([^\#*])\#([^\@])\@([.*])$';
  11. Greywacke

    pcre query

    ok i have now attempted to do this by urlencoding that whole string and making it http://verifyreg.com/default.php?q=e0078%23Sof00207%23G5J3!J%40A1B0 still however, i am getting the seemingly irrational HTTP 500 error... i have even tried with or without the urldecode() function around the $_GET["q"] but to now avail... anybody - who can see this forest for the trees, please help!!! <?php /* Initiate Variables for URL: http://verifyreg.com/default.php?q=e0078%23Sof00207%23G5J3!J%40A1B0 1. Key Field: E 2. Key Row: 78 3. Account Number: Sof00207 4. Month: G 5. Number O
  12. Greywacke

    pcre query

    Have decided to go with preg_match instead of preg_match_all but i still get the same HTTP 500 error... what's up with that??? The top pcre code has changed as follows: <?php /* Initiate Variables 1. Key Field 2. Key Row */ $p = '/(A-Da-d1-4)0*(1-100)\#(^\#)\#(^\@)\@(*)/'; $q = $_SERVER["QUERY_STRING"]; $m = new Array(); $ret = preg_match($p,$q,$m); if ($ret !== false && $ret > 0) { print_r($m.$ret); } ... Will test and see if escaping them helps.
  13. Greywacke

    pcre query

    Thanks justsomeguy; will take that under advisory... (please note however, that the key I mention has nothing to do with a traditional key/value pair but is rather a reference as to where the chosen encryption key is located in the database.) However i still receive the HTTP 500 error - any idea why? Here's the code: <?php /* Initiate Variables 1. Key Field 2. Key Row */ $p = "|(A-Da-d1-4)0*(1-100)#(^#)#(^@)@(*)|U"; $q = $_SERVER["QUERY_STRING"]; $m = new Array(); $ret = preg_match_all($p,$q,$m); if ($ret !== false && $ret > 0) { print_r($m.$ret); } /* $k =
  14. Greywacke

    pcre query

    hi all, long time no see... i have a php document which needs to test the entire querystring such as follows: http://verifyreg.com/?c0078#Sof00207#G5J3!J@A1B0 now to process this querystring without variables... i have the following code: // Initiate Variables 1. Key Field 2. Key Row $p = `|(A-Da-d1-4)0*(1-100)#(^#)#(^@)@(*)|U`; $q = $_GET; $m = new Array(); $ret = preg_match_all($p,$q,$m); if ($ret !== false && $ret > 0) { print_r($m.$ret); } however the part after the first # will all be encoded eventually... the first part is to define the field
  15. it would actually be quite awesome if w3schools were to add a WebGL 2.0 reference! i personally intend to disguise a 128-bit key as a rotating 3d image using webgl 2.0... the reason for this is so that the javascript/ajax may decrypt the encrypted information received from serverside php from mysql... anyone considering this?
  16. ok this issue is now solved thanks to Jubin Kurian, The Support Desk Manager at XYZScripts.com if(!function_exists('php_post_form')){ function php_post_form() { if ( !empty($_POST['post_title']) && !empty($_POST['post_content']) && !empty($_POST['post_category_name[]']) && !empty($_POST['submit']) ) { echo '<pre>[article submission code]</pre>'."rn"; } echo '<form action="" method="post">'."rn". '<div style="float:left; width:20%;">Post Title: </div><div style="float:right; width:80%;"><input type="text"
  17. hmmm - overflowing out of an 80% width div? i'll check out the chrome developers tools then... the inline style of the container div is: float:right; width:80%; yet the other form elements are 100% ok... so now I have set the style to be the same as on http://wp.geekout.co.za/submit-post/, where the label is not yet defined. as here it displays within the div it's supposed to. continuing to edit and make sure the css is the same as on this page. edit: ok done that - they are exactly the same yet it still happens... seems the issue is in the wordpress plugin - will break up the script as
  18. Hi there, I'm having some trouble developing a self-handling, public form for wordpress 4.0.1 in xhtml 1.0 - my issue (visually) is that the <label> tag and it's contents (a checkbox <input> tag), both dynamically written using XYZ-Scripts' Insert PHP Code Snippet plugin - keep popping out of the designated <div> tag when combining the scripts into one 0o... here is the portion of code written to the div to display category checkbox options: $printr = function ($data, $exit = TRUE) { if ($data) { print '<pre>'; print_r($data); print '</pre>'; }
  19. ok success at last! i've managed to get the scvript working by modifying it as follows: // top level variablesvar service = -1;var ajaxloading = 0;var sid = 0;// javascript xml reading sectionvar services = xmldoc.getElementsByTagName("service");var arr10 = new Array();servicearr = new Array();for (var x = 0; x < services.length; x++) { if (services[x].attributes.getNamedItem("sid") && services[x].attributes.getNamedItem("desc") && services[x].attributes.getNamedItem("selected") && indexOf.call(servicearr,services[x].attributes.getNamedItem("sid").nodeValue)==-1)
  20. at the point of calling the addrecord function, the properties are all in an array... arr[2] is the index which receives this "selected" value if set, otherwise it's blank...
  21. the data does populate in the select box, for some reason it just does not want to set the selectedIndex or selected = true attribute of the options as i add them in the script... function addrecord(id, arr) { //salert(id); //salert(arr); var opt0 = document.createElement("option"); opt0.text = arr[1]; // value 1 text service name opt0.value = arr[0] + "|;|" + // value 0 service id arr[2] + "|;|" + // save selection flag ("selected" or "") arr[3]; // save the value 3 attribute keys/values/order array string if (arr[2]=="selected") opt0.selected = true; var sel =
  22. in an ongoing attempt to resolve this on my own while i await generous assistance from the other javascripting forum users - the ajax_attributes.js portions get updated continuously, the xml is perfect. selecting the xml and attributes is perfect. handling it in javascript is not... *facepalms* the script has sofar been updated as follows... // top level "global" variables set at top of scriptvar sid = 0;var servicearr = new Array();// plannned future top level variables for reading and storing the attribute "ancestrees"var pss = "0";var ddcnt = 0;var keys = new Array(new Array(),new Array()
  23. thanks dsoneuk! it helped alot! i've got the total css now as follows (did not want to lose the colour styling): /* define height and width of scrollable area. Add 16px to width for scrollbar *//* allow WinIE to scale 100% width of browser by not defining a width *//* WARNING: applying a background here may cause problems with scrolling in WinIE 5.x */div.tableContainer { clear: both; border: 1px outset #808080; height: 500px; overflow: auto; width: 97%;}html div.tableContainer/* */ { padding: 0 16px 0 0;}html>body div.tableContainer { width: 97%; height: 467p
  24. if i do this, then it throws away the scrollbar. ii need it 100%-16px for the scrollbar to be visible... no - it is possible, was working when i started but a css element was modified that unfortunately messed up the displayWidth in getting the other styles sorted... that was for google chrome, firefox, internet explorer, opera and safari though...
  25. hi there, i have implemented a scrolling tbody for a css loaded dynamic table. the results i have saved - can be viewed at http://www.performatix.co/Customer%20Counts.htm, but what descriptors need to be added to the css to stretch the scrollable tbody as wide as the thead? (100%) the css used sofar is as follows: /* define height and width of scrollable area. Add 16px to width for scrollbar *//* allow WinIE to scale 100% width of browser by not defining a width *//* WARNING: applying a background here may cause problems with scrolling in WinIE 5.x */div.table
×
×
  • Create New...