Jump to content

razstec

Members
  • Content Count

    41
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by razstec

  1. razstec

    searching in xml

    Thanks, but cant seem to make it work :s my xml file is this i nedd to select the fields by Pat_ID and SITE, the above xml is only for one Pat_ID <html><head></head><body><%Set objXML = Server.CreateObject("Microsoft.XMLDOM")objXML.Load (Server.MapPath("\") & "\MyExcel.xml")'etc'Dim nodesset nodes = objXML.selectNodes("folha")Dim aFor each node in nodes Response.Write("<ul>") Response.Write("<li>Ref: " & node.getAttribute("SCAN") & "</li>") Set a = node.selectNodes("SCAN/SITE") For each SITE in a Response.Write( "<
  2. razstec

    searching in xml

    Hi all, I have a xml file with this order:<SCAN><SITE>OS</SITE> <NAME>jack</NAME></SCAN> <SCAN><SITE>OD</SITE> <NAME>mary</NAME></SCAN> I need to select the name of site OD ex:if SITE=OD then=nomeelseend if Here is my code, it works fine i just need to search <%Option ExplicitResponse.Buffer = TrueDim xmlSet xml = Server.CreateObject("Microsoft.XMLDOM")xml.async = Falsexml.load (Server.MapPath("page.xml"))Dim title, heading, paragraph,paragraph2,paragraph3,paragraph4, testHTMLtitle = xml.documentElement.childNod
  3. razstec

    check dir

    it worked thats all
  4. razstec

    check dir

    nothing. here the result from dump add to change your script to this and the var_dump to line 60 is
  5. razstec

    check dir

    that didnt work. how hard can this be??
  6. razstec

    check dir

    should i do like this? something=$conn_id.$dirfile_exists($something)
  7. razstec

    check dir

    done what you sujested but its the same. its very weird here my full code, maybe you see something im missing <?phpini_set('display_errors', 1);ini_set('log_errors', 1);ini_set('error_log', dirname(__FILE__) . 'error_log.txt');error_reporting(E_ALL);if( $_SERVER['REQUEST_METHOD']=='POST' ){set_time_limit(0);$out = array('error'=>null);$stud =$_GET['stud'];$pat =$_GET['pat'];$novonome =$_GET['novonome'];$arquivo =$_FILES['arquivo'];$dir =$stud."/".$pat."/";$caminho =$novonome;$servidor ='184.163.1.11';$user='user';$pass='1234';$conn_id = ftp_connect($servidor) or die( 'No Connection at
  8. razstec

    gmail server down

    using putty i get
  9. razstec

    check dir

    iv done that, if you see in my script iv done that but it dont work :s
  10. razstec

    gmail server down

    i made de configuration of my server, do you think i skip something? now im trying to use hmailserver but having problems with th mx-query :s
  11. razstec

    check dir

    Hi all, i have this script to upload files to server, it creates 2 folders and then the file, the script works fine but when any of the folders already exist it gives me error. can someone help? heres my script:
  12. solve it editing the php.ini file with
  13. razstec

    gmail server down

    sorry i mean 25 and other 2 ports for email that i cant remember now
  14. manage it, give up on iis ftp server and installed filezila server, it works now. Can anyone tell me how i can upload files up to 300mb? im only able to upload files to 1mb thanks
  15. i can connect in the server using filezilla server but if i try to only use the ftp server from iis i cant do nothing
  16. its the user, even thu the user has permissions and is in a group with permission. its very strange
  17. razstec

    gmail server down

    i have permission to the 21 port
  18. the ping returns everything, there is a connection. login failed, user canot login but when i do it in the server pc it connects fine
  19. from the server i can connnect tru ftp with cmd but with another pc in the same network i cant. im using a response script.
  20. razstec

    gmail server down

    Hi all, i have this script that was working fine in my other hosting but now i change it and it says The transport failed to connect to the server. the code is exactly the same and the server is gmail not internal why is this?
  21. the user and the group of that user have full permission on server and system. could the problem be because i didnt had a domain name, only ip address?
  22. iv added the username to a user group and the all have permissions
  23. i dont have a virtual host name.....
  24. sorry for the delay, this is the error im having thanks
×
×
  • Create New...