Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'broken links'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • W3Schools
    • General
    • Suggestions
    • Critiques
  • HTML Forums
    • HTML/XHTML
    • CSS
  • Browser Scripting
    • JavaScript
    • VBScript
  • Server Scripting
    • Web Servers
    • Version Control
    • SQL
    • ASP
    • PHP
    • .NET
    • ColdFusion
    • Java/JSP/J2EE
    • CGI
  • XML Forums
    • XML
    • XSLT/XSL-FO
    • Schema
    • Web Services
  • Multimedia
    • Multimedia
    • FLASH

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Languages

Found 2 results

  1. My permalink is set in Post name. And why are my broken internal links end with .html? How do I fix this error?
  2. Hi. I have a website using a PHP require_once template that I created myself. I required the template file in my head, and it has functions to include the header, top navigation, and footer (which includes a smaller navigation menu as well). The whole website works like a charm, except for the footer navigation on the contact page. It works perfectly fine on all other pages, as well as when I comment out the textarea on the form. I have been studying and experimenting with HTML and CSS for some time now, and have never run into this problem. If I put a link immediately after the submit button,
×
×
  • Create New...