Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '404'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • W3Schools
    • General
    • Suggestions
    • Critiques
  • HTML Forums
    • HTML/XHTML
    • CSS
  • Browser Scripting
    • JavaScript
    • VBScript
  • Server Scripting
    • Web Servers
    • Version Control
    • SQL
    • ASP
    • PHP
    • .NET
    • ColdFusion
    • Java/JSP/J2EE
    • CGI
  • XML Forums
    • XML
    • XSLT/XSL-FO
    • Schema
    • Web Services
  • Multimedia
    • Multimedia
    • FLASH

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Languages

Found 2 results

  1. Can anybody help me on this issue? It's very important to my site. Some (although not all) of my permalinks won't work. Some work perfectly and some are having variants of this "%20%E2%80%8E" added to the end of them, which obviously is giving me the 404 message. I've tried deactivating plug ins but had no difference and obviously as some work, it is unlikely to be that. I have also checked for hidden characters but cannot seem to find any. Can anybody think of a viable reason/solution for this error? Thanks
  2. Hi guys, I was wondering whether I could get some assistance with a problem I'm having: I've started looking after my company's website and have recently set up a custom 404 error page for it. My .htaccess file reads: ErrorDocument 404 /404.html The problem I've got is that it's not working properly all the time. When the incorrect URL looks like this: www.companydomain.com/xxx everything works fine, but when an additional forward slash gets added in it stops working properly , for example if the URL looks like www.companydomain.com/xxx/yyy. The 404 goes through, and it tri
×
×
  • Create New...