Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '@FontFace'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • W3Schools
    • General
    • Suggestions
    • Critiques
  • HTML Forums
    • HTML/XHTML
    • CSS
  • Browser Scripting
    • JavaScript
    • VBScript
  • Server Scripting
    • Web Servers
    • Version Control
    • SQL
    • ASP
    • PHP
    • .NET
    • ColdFusion
    • Java/JSP/J2EE
    • CGI
  • XML Forums
    • XML
    • XSLT/XSL-FO
    • Schema
    • Web Services
  • Multimedia
    • Multimedia
    • FLASH

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Languages

Found 1 result

  1. Hi, I'm having problems with pathing using the @FontFace rule. I have created a folder structure for my site in Dreamweaver as shown below: I have created a Dreamweaver template from page_layout.html which is in the root folder and applied it to all my other pages. The fontface rule is defined in the main_styles.css file under "assets" as follows: @font-face { font-family: 'Shortcut'; src: url('../fonts/shortcut-webfont.eot'); src: url('../fonts/shortcut-webfont.eot?#iefix') format('embedded-opentype'), url('../fonts/shortcut-webfont.woff') format('woff'), url('../fonts/shortcut-webfont.ttf') format('truetype'), url('../fonts/shortcut-webfont.svg#ShortcutRegular') format('svg'); font-weight: normal; font-style: normal;} This works fine for any files in the root folder but with any pages in subfolders the link breaks. I don't understand this because this link is relative to the CSS file. Which doesn't move. So it shouldn't matter where the HTML file is because its pointing to the same location for the CSS file. All the other styling rules work okay! Could someone please explain how to fix this so it works in all my subfolders, and explain why it doesn't work currently? Thanks in advance for your help! Anthony
×
×
  • Create New...