Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'W3C'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • W3Schools
    • General
    • Suggestions
    • Critiques
  • HTML Forums
    • HTML/XHTML
    • CSS
  • Browser Scripting
    • JavaScript
    • VBScript
  • Server Scripting
    • Web Servers
    • Version Control
    • SQL
    • ASP
    • PHP
    • .NET
    • ColdFusion
    • Java/JSP/J2EE
    • CGI
  • XML Forums
    • XML
    • XSLT/XSL-FO
    • Schema
    • Web Services
  • Multimedia
    • Multimedia
    • FLASH

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Languages

Found 5 results

  1. Hi all, I noticed while deciding to randomly validate sites (As you do...?) the Colour Picker png is missing an ALT tag @ http://www.w3schools.com/ as @ 1am 29/04/2015 NZST. Line 807, Column 101: An img element must have an alt attribute, except under certain conditions. For details, consult guidance on providing text alternatives for images.…ef_colorpicker.asp"><img class="colorpicker" src="/images/colorpicker.png"></a>
  2. Dino

    W3C

    Olá a todos! Gostaria de abrir uma discussão relacionada aos validadores W3C. No meu ponto de vista é importantíssimo validar os códigos, para que fiquem limpos, e os navegadores possam interpretá-los de maneira correta, etc. Porém andei pesquisando e observei que muitos sites, muitos mesmos não validam os códigos, exemplos: Adobe, Microsoft, a gigante Google, Tecmundo, sites de bancos como Bradesco, Bando do Brasil, etc. Como podem ver são sites de grande porte, sites importantes, que não seguem as recomendações da W3C. O que acham, é importante validar os códigos? Por que a própria Google e Microsoft não validam os códigos?
  3. [size=3][font=arial, helvetica, sans-serif]Hello,[/font][/size] [size=3][font=arial, helvetica, sans-serif]When validating W3C XHTML 1.0 Transitional I keep getting the error there is no attribute "srcset".[/font][/size][size=3][font=arial, helvetica, sans-serif]The code looks similar to the one on [url="http://www.w3.org/html/wg/drafts/srcset/w3c-srcset/"]http://www.w3.org/ht...set/w3c-srcset/[/url], but it still doesn't work.[/font][/size] [size=3][font=arial, helvetica, sans-serif]<div class="imageself self" style="width:468px;height:121px;">[/font][/size][size=3][font=arial, helvetica, sans-serif]<img width="468" height="121" id="image-1111C3BE-A814-4536-B78D-5AE9BCA3AA66" class="mobile-shrunk" src="http://www.xxx.be/onewebstatic/3303f82ae3-DeBedenkerij_logo_white_hires.jpg" srcset="http://www.xxx.be/onewebstatic/3303f82ae3-DeBedenkerij_logo_white_hires.jpg 570w, http://www....white_hires.jpg 1x" style="display:block;" title="" alt="De Bedenkerij" /> </div>[/font][/size] [size=3][font=arial, helvetica, sans-serif]Thanks for any tips :-)[/font][/size]
  4. Does anyone an easy way for validating an entire website (I mean, all of its pages or at least a good number of them) on the W3C validator at http://validator.w3.org ? This validator only supports validating a single URL, so if you want to ensure your whole web site is valid, it can take a lot of time.
  5. I've tested the code on the validator and, after ironing out a couple of errors, both the html and the css are valid, but although the page displays perfectly in Firefox it looks a mess in IE. It's at: http://phoenixchange...newIndex000.php I've tested it on Litmus and their result is the same as what I get. Ive attached two screen shots, showing the first two problems. One is of FF9.0.1 (screenshot from my machine) that shows what I want, and the other shows the Litmus test result of IE7. The three problems in IE are that: 1. The inline "menu" on the top of the grey banner and on the right of the window, slips inboard2. The content of the page drops about 150px down from the fixed grey banner3. The fixed banner isn't fixed in IE I've been being helped by dsonesuk on another thread (on another topic) but have moved it here and in case it's of interest more generally
×
×
  • Create New...