Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'embedding flash'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • W3Schools
    • General
    • Suggestions
    • Critiques
  • HTML Forums
    • HTML/XHTML
    • CSS
  • Browser Scripting
    • JavaScript
    • VBScript
  • Server Scripting
    • Web Servers
    • Version Control
    • SQL
    • ASP
    • PHP
    • .NET
    • ColdFusion
    • Java/JSP/J2EE
    • CGI
  • XML Forums
    • XML
    • XSLT/XSL-FO
    • Schema
    • Web Services
  • Multimedia
    • Multimedia
    • FLASH

Calendars

  • Community Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Languages

Found 1 result

  1. Hello, I'm trying to put an image/video gallery together for a college project. To create the gallery I'm using: http://www.logicbox....y/simplyscroll/ , but when the user hovers over an image a small video appears on the mouse over (similar to the tutorial thumbnails on: http://www.videocopilot.net/) I've copied and combined the relevant codes to create this prototype: http://www.samuelmcwilliam.co.uk I see the image trail is working, but I don't know how to get a flash player working on the mouse over. I've got an old open source player in my root folder, but can't figure out how to use it to play the videos. I'm completely clueless on this section and not even sure if it's the right approach. In case you haven't detected, I'm a novice and trying to learn in my spare time. It would be great if someone could tell me where it's going wrong and how easy it would be to get it working! Thanks in advance! Sam
×
×
  • Create New...