Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'flash iis problem'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • W3Schools
    • General
    • Suggestions
    • Critiques
  • HTML Forums
    • HTML/XHTML
    • CSS
  • Browser Scripting
    • JavaScript
    • VBScript
  • Server Scripting
    • Web Servers
    • Version Control
    • SQL
    • ASP
    • PHP
    • .NET
    • ColdFusion
    • Java/JSP/J2EE
    • CGI
  • XML Forums
    • XML
    • XSLT/XSL-FO
    • Schema
    • Web Services
  • Multimedia
    • Multimedia
    • FLASH

Calendars

  • Community Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Languages

Found 1 result

  1. Have just imported FLV Movie into Flash using Adobe CS5. Works perfectly when I load Html into Browser on local Computer. However when I view in IIS 6 (locahhost) see just a grey control bar and the movie is not available. I have introduced the mime types on IIS .flv video/x-flv and .swf application/x-shockware-flash and even .flv flv-application/octet-steam but to no avail. Logfile = ....html 304 and sometimes ....html 200. Cant find any other solutions in search maschines.Can anyone help????? Am using Windows XP Professional locally.Have also uploaded per FTP to Provider whos using windows 2003 and of course that doesn't work either. Luv Kathy
×
×
  • Create New...