Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'not'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • W3Schools
    • General
    • Suggestions
    • Critiques
  • HTML Forums
    • HTML/XHTML
    • CSS
  • Browser Scripting
    • JavaScript
    • VBScript
  • Server Scripting
    • Web Servers
    • Version Control
    • SQL
    • ASP
    • PHP
    • .NET
    • ColdFusion
    • Java/JSP/J2EE
    • CGI
  • XML Forums
    • XML
    • XSLT/XSL-FO
    • Schema
    • Web Services
  • Multimedia
    • Multimedia
    • FLASH

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Languages

Found 4 results

  1. Hi!I recently programmed a Websit and put it on XAMPP, only to see that the PHP include command responisble for the Website does'nt work.Here is the HTML: <!doctype html><html><head> <meta charset="UTF-8"> <meta name="viewport" content="width=device-width" /> <title>About me.</title> <link rel="stylesheet" href="style.css" /></head><body> <header> <h1>My Pages.</h1> </header> <?php require 'sidebar.php'; ?><div id="main" margin-top="5px"> <div id="ut"> <h2>Lorem Ipsum&
  2. this is my SQL: SELECTprodukter.p_id,produkter.p_titel,produkter.p_kunstner,produkter.p_oprettet,image_url.img_url,genre.g_navn,priser.pr_prisFROMprodukter INNER JOIN produkter ON produkter.p_FK_pris = priser.pr_id INNER JOIN image_url ON image_url.img_FK_products = produkter.p_id INNER JOIN genre ON produkter.p_FK_genre = genre.g_id and i cannot see what the heck is wrong... ideas?...and how to fix ect Oo...
  3. I have an xml blog and a javascript file i am trying to use to publish this blog to a website with. I am just testing to see if AJAX is working at all because i have been having issues with this for a day now. Here is the Javascript code: function blog(){var xhr = new XMLHttpRequest(); xhr.onReadyStateChange = function(){if(xhr.readyState == 4 && xhr.status == 200){var xmldom = xhr.responseXML;alert(xmldom.documentElement);}} xhr.open("GET","blog.xml",true);xhr.send();} Here is the xml code: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0"><channel><item
  4. Hi I have continued a second page with a Popup Generator now (http://dl.dropbox.co...Untitled-2.html) but have come across a problem. I get no error but the link just won't open. Short Code: <!DOCTYPE html><head><script>/*Functions*/function editLink(){var lText= document.getElementById('linkText');var lURL= document.getElementById('linkURL');var lUL= lUL_value();var popH= document.getElementById('popH');var popW= document.getElementById('popW');var taValue= document.getElementById('taHTMLoutput');function lUL_value(){if (document.getElementById('uLine_yes').checked){ retur
×
×
  • Create New...