Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'trouble'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • W3Schools
    • General
    • Suggestions
    • Critiques
  • HTML Forums
    • HTML/XHTML
    • CSS
  • Browser Scripting
    • JavaScript
    • VBScript
  • Server Scripting
    • Web Servers
    • Version Control
    • SQL
    • ASP
    • PHP
    • .NET
    • ColdFusion
    • Java/JSP/J2EE
    • CGI
  • XML Forums
    • XML
    • XSLT/XSL-FO
    • Schema
    • Web Services
  • Multimedia
    • Multimedia
    • FLASH

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Languages

Found 5 results

  1. The comment basically has my issue, but I'm basically trying to fix my second var prompt so it will actually run and I can't figure it out. If anyone can help I would greatly appreciate it. Line comment: var one above this comment isn't working, how do I fix it? I also need it to continue to the next else if statement once something is entered. I'm thinking of making it so that if it changes var input to 2 once it's entered then 3, will that work? <!DOCTYPE html> <html> <head> <title>Project 1 – Michael Fiorello</title> <script>
  2. Okay, i have uploaded an attachement to the post here, and as you see. I have some trouble with the menu. I am trying to make a menu just like this website: http://www.templateaccess.com/demos/responsive/html/devclub/index.html And no, it is not stealing. Only educational purpose use! Anyhow and regardless! As you see, the menu drop-down's are going behind the boxes i have right now. And not sure why. I have also attached the 3 .css files, coz the code is a little long, it should be very easy to find out how to work with it inside the .css files. I did try to use z-index w
  3. ok, i have been having this kind of trouble before as i remember, but i cannot remember how to fix it inside the freaking css, lol -.-'. i have been developping a shoutbox to my forum im also developping in a later point.anyways, i have attached a pic to the post here... you can see i have a little annoying blue under-score line besides the pictures in the shoutbox, and i can't simply remember how to remove them.. the shoutbox is comming out in a (<iframe>) tag.. no clue if that is why, but as i also remember, then inside the css, i just needed to write this: img { border:0px;} please te
  4. yoyo w3...ive been starting up on a project... but now the design is crap inside explore, and just finded out... this is how it SHOULD look like (notice the boxes are in the middle...): and this is how it IS looking right now.. : and that is the WRONG design.. i need the boxes to center in the middle...this is my setup skin: function stdhead($title = ""){global $MT;/*Stylesheet Mod...*/if($CURUSER){ $HWT['stylesheet'] = isset($CURUSER['stylesheet']) ? "{$CURUSER['stylesheet']}.css" : $MT['stylesheet'];}/*Stylesheet Mod...*/$HTMLOUT = "";/*Starting the variable...*/$HTMLOUT .= "<head>
  5. hello w3s again... i have trouble again with a self project, and this time (like allways) i have no clue why it does this... 1. i have some files like so given in picture: ATTACHED now inside the bittorrent.php file, i have my whole site defined in functions like so: <?php/*=========================*/$mysql_host = "localhost";$mysql_user = "root";$mysql_pass = "daniel1";$mysql_db = "ss_2012";$db_details = mysql_connect($mysql_host, $mysql_user, $mysql_pass);mysql_select_db($mysql_db, $db_details)or die(mysql_error());/*=========================*/function stdhead($title = "",$css_file = "
×
×
  • Create New...