Jump to content

IE6 design troubles


Guest FirefoxRocks
 Share

Recommended Posts

Guest FirefoxRocks

I do not have Internet Explorer 6 readily available to test this on, but according this the factory, the menu is totally screwed up!The site is located here:http://portal.trap17.com/dhstemp/index.htmlFactory images:http://browsershots.org/http://portal.trap...temp/index.htmlCSS file (for IE 6 and below):http://portal.trap17.com/dhstemp/flyout_ie.cssWhy doesn't it work in IE 6?

Link to comment
Share on other sites

I do not have Internet Explorer 6 readily available to test this on, but according this the factory, the menu is totally screwed up! [...]
I don't know about the menu, but loads of stuff is getting pushed down below the divs. For instance, your <h1> heading (that's not in a div) doesn't appear at all when the page is loaded. I have to page down to see it.So I think it's the div styles you need to look at. (As a last resort, you could consider putting everything in divs...)
Link to comment
Share on other sites

Guest FirefoxRocks

Ok I found out that I had some unquoted stuff in my conditional comments. Fixed that, added a </a></td> here and there and it works fine in IE 6 and 5.5.However, there is an issue with the iframe. What is the problem with this?http://portal.trap17.com/dhstemp/juniorBoy...2005/roster.phpNothing shows up when I click on the names. How come it isn't working? Is it because I use XSL/XML?

Link to comment
Share on other sites

Working on IE 6 (haven't installed IE7 though). I have to click on the link and wait a couple of seconds then the content of the iframe loads at first. Also on IE 6, there's a blue border going around the profiles in the iframe. On FF it looks like there's a blue background.

Link to comment
Share on other sites

Ok I found out that I had some unquoted stuff in my conditional comments. Fixed that, added a </a></td> here and there and it works fine in IE 6 and 5.5.However, there is an issue with the iframe. What is the problem with this?http://portal.trap17.com/dhstemp/juniorBoy...2005/roster.phpNothing shows up when I click on the names. How come it isn't working? Is it because I use XSL/XML?
The only "problem" I see with the iframe is that you haven't specified a default target, so IE doesn't know what to load. Load an empty page by default, and it should be working.
Link to comment
Share on other sites

The menu doesn't work in Opera!!! The ones with flyout aren't displayed.
:frown: works for me in Opera 9.5 (alpha)
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...