Jump to content

Recommended Posts

Hi guys, I didn't touch the website since a while and now the style doesn't show up properly!The style was fine a while ago.here an address where the problem is oblivious (from the source) http://www.adenak.com/index.php?section=en...pedia&cat=5I forgot to mention that the problem is with firefox

Link to post
Share on other sites

Well... it isn't obvious to me, as I never saw the page before it broke. What is wrong?

Link to post
Share on other sites
:) that's a shortcut to the validator?!I never knew that :) you learn something new every day...
Link to post
Share on other sites

the validation failed only because of the javascript. If I delete the javascript the page is validatedso you guys see the periodic table with all the color, border and font style? how come I don't see it on both of my computer?thx for the shortcut :)

Link to post
Share on other sites
so you guys see the periodic table with all the color, border and font style? how come I don't see it on both of my computer?
that could've been helpful from the start :)i'll have a look at the code now i know what the problem is.edit: apart from you having some really old / wierd styling in there, it's all inline, each TD has it's own style="..." which is silly. you'd be much better off creating two classes (one for the dashed border and one for the solid border) and allocating that class to the relevant datacells.the fact that it doesn't work in firefox suggests that your using outdated styles.also you've assigned the style element text-align to a table wich is odd.i can't actually pinpoint the problem, if i had time then mayb e i could but i don't :mellow: sorryp.s. i never knew ctrl+shift+a was validator shortcut either :)
Link to post
Share on other sites
that could've been helpful from the start :)
i'm sorry I thought it was oblivious :)
you'd be much better off creating two classes (one for the dashed border and one for the solid border) and allocating that class to the relevant datacells.
I thought about creating 15 class, 1 for each specific cell style
Link to post
Share on other sites

Btw - http://www.google.com.au/search?q=define%3Aoblivioushttp://www.google.com.au/search?q=define%3Aobvious:)I think those style problems have something to do with the parse errors I get when validating... try fixing thosehttp://validator.w3.org/

Link to post
Share on other sites
Btw - http://www.google.com.au/search?q=define%3Aoblivioushttp://www.google.com.au/search?q=define%3Aobvious:)I think those style problems have something to do with the parse errors I get when validating... try fixing thosehttp://validator.w3.org/
thx for the correction heheI toke of the javascript and nothing have changed except it is validated now
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...