Jump to content

Other Funky Xml Attribute Value Characters


Greywacke
 Share

Recommended Posts

hi there,a user attempted to insert a / (forwardslash character) into the database, again this screwed up the XML generated.how can i use a / character inside an xml attribute value? there doesn't seem to be an html entity for it...

Edited by Pierre 'Greywacke' du Toit
Link to comment
Share on other sites

nevermind, this issue has been resolved. the problem was an  (a unicode character) in the string.

XML Parsing Error: undefined entityLocation: http://www.ferrety.co.za/fab/scripts/ajax_prospects.phpLine Number 308, Column 3: <prospectmsg id="10" number="3" text="Here\'s another SALES OPPORTUNITY in your area requesting a QUOTE ...<br /><br />With CanopyXchange you are always in complete control of what leads you receive with specialized features like geo-targeting (e.g. national, provincial, regional, metro, or any combo), targeted product types (e.g. new, secondhand, or both), and other model-specific selection criteria (e.g. specific bakkie makes & models only, or canopy styles like luxury, half/double/single door, spacesaver, etc.).  <br /><br />Click through to www.canopyxchange.za.net for more information, or call Jaap on 084 083 1444. To stop receiving further sales opportunity like this, reply to this mail with \'Unsubscribe\' in the message header." />----------------^
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...