Jump to content

Problem with the word "Link" in xsl


DaftMule
 Share

Recommended Posts

Hi all,Anyone have any ideas about how to get around this....Using FOP to convert XSL (using xsl: and fo: tags) into RTF files. For some reason it insists on converting the word "Link" into an actual link on the page so in the rtf report I end up with a little square box drawn after the word "Link". Is there some way of forcing the xsl to treat the word as just plain text? Or is this likely to be a FOP problem?

Link to comment
Share on other sites

Hi all,Anyone have any ideas about how to get around this....Using FOP to convert XSL (using xsl: and fo: tags) into RTF files.  For some reason it insists on converting the word "Link" into an actual link on the page so in the rtf report I end up with a little square box drawn after the word "Link".  Is there some way of forcing the xsl to treat the word as just plain text?  Or is this likely to be a FOP problem?

Hmmm....Seems that this problem has sorted itself out. Just gone back to the code and re-run it again and hey presto, the little square box has gone!!! Gotta love those gremlins in the system which vanish all on their own! :)
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...