Jump to content

where is my content


jimfog
 Share

Recommended Posts

In the last 2 days the forums where "down". Now it is back but when i access "my content" area the posts that i have made in thepast-all of them-are missing. What is going on?

Link to comment
Share on other sites

I do not see anywhere any contact info/mail. Do you?

Link to comment
Share on other sites

most have just been data/bandwith limits. presumably with account setting for the given plan. I suppose they could increase their limit/plan, but naturally that costs more money for a service they already offer for free.

Link to comment
Share on other sites

I posted here http://community.invisionpower.com/ for help but they told me that the admin(of w3scools) must open a support ticket. From where i can contact w3scools admin-i do not see anywhere any contact info So many posts i have made, and all of them gone. It's a pitty.

Edited by jimfog
Link to comment
Share on other sites

thanks

Link to comment
Share on other sites

The strange is that i can access older content from the "content|follow" item whichappears from the menu that pop ups when i click my username in the upper left portionof the page. I sent mail to them and i am awaiting an answer now.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...