Jump to content
Sign in to follow this  
deltawiskey

Favicon appearing on page with no link to it.

Recommended Posts

Last year, you helped me to get the favicon working on this page - http://www.deltawiskey.com/index.html (please note, the only two working links in the top menu bar are Home and Etiquette) To show someone that I can look after another website, I copied parts of his existing site into a separate directory on my server. http://www.deltawisk...wood/index.html There is no link to the original favicon in the coding for this site, so why does it appear? And how can I stop it? Thanks in advance. (This isn't a problem, but if you notice that the second site home page sometimes shows as .htm rather than .html, I duplicated the home page because some of the score pages use that, and linked back to a non-existant home page. Crude, but it works. Go Home/Results/Mar 2nd/Back to Main Menu to see what I mean)

Share this post


Link to post
Share on other sites

if the favicon is saved in the webroot, as is common, then that's why it would work without an explicit link to it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...