Jump to content

phpmyadmin wont work


kingb00zer
 Share

Recommended Posts

Hi I have been getting the same issue with phpmyadmin on both wamp and xampp its been almost 2 weeks of downtime and Im really stressing about what to do. This is the issue, I can access phpmyadmin, I can then click on a database but when I click on any of the tables all that I can see is the menu (listed tables in said database) to the left and the main screen shows but a blank screen. I have tried un installing and re installing these programs (each used separately I never have both xamp and wamp installed at the same time) yet I get the same problem. I don't know what is wrong, how it happens or how to check of any kind of error. Any suggestions?

Link to comment
Share on other sites

The web server will have error logs that you can check, PHP can also use an error log if you configure it to. I wouldn't run multiple servers at once though.
How to I check my web server error logs with wamp? Also keep in mind this has absolutely nothing to do with my code, I ahvnt even had the chance to import my database or put my php files into the www folder (htdocs if xampp) I just test to see if tables are viewbale before even bothering as I have ocme to realise no tables in any DB are viewable Edited by KingB00ZeR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...