Jump to content

Adobe Edge Animation Problem


POWERPLAY27
 Share

Recommended Posts

I have a website created in asp, which a friend of mine helped me to build, but I am having trouble putting an adobe edge animation to show on my webpage. I have uploaded all my files to the server and have made sure the paths to these files are correct, however the animation does not appear on my webpage. <%@ Page Title="SIGN Technologies - Welcome!" Language="C#" MasterPageFile="~/Site.master" AutoEventWireup="true"CodeBehind="DefaultTest.aspx.cs" CodeFile="DefaultTest.aspx.cs" Inherits="SignTech._DefaultTest" %><asp:Content ID="HeaderContent" runat="server" ContentPlaceHolderID="HeadContent"><style type="text/css">.auto-style1 {font-size: large;}</style></asp:Content><asp:Content ID="BodyContent" runat="server" ContentPlaceHolderID="MainContent"> <!--Adobe Edge Runtime--><script type="text/javascript" charset="utf-8" src="welcomeAnime_edgePreload.js"></script><style>.edgeLoad-EDGE-9779601 { visibility:hidden; }</style><!--Adobe Edge Runtime End--><div id="Stage" class="EDGE-9779601"></div> <img src="Images/Home.jpg" alt="Home" class="icon"/><h2>Welcome!</h2> </asp:Content> The code highlighted should in theory display the animation.This actually works in HTML, but for .ASP the animation does not appear.

Edited by POWERPLAY27
Link to comment
Share on other sites

No there doesn't seem to be any errors, the webpage loads, but I can't see the animation, but I also created a html file and inserted the code, uploaded it to the server and it works, but this is asp file and the code doesn't respond, so I am guessing it is done somewhat differently in .asp?

Edited by POWERPLAY27
Link to comment
Share on other sites

ASP will generate HTML code like PHP does, so you need to look at the code that it generates to see if that is correct. That's what I meant by opening the page in your browser and viewing the source so that you can see the code that is actually being sent to the browser. And make sure to check your error console, it's not going to show error messages automatically. You need to check for them.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...