Jump to content

.vtt video track doesn't work


hcccs
 Share

Recommended Posts

I have been struggling with video track for some time and can't get it to work. The video and audio work perfectly but not the subtitles. The CC button has no effect.

I have configure IIS with the following line:

      <remove  fileExtension=".vtt" />           <mimeMap fileExtension=".vtt"  mimeType="text/vtt"/>     

I have tested this in the latest versions of FF, Chrome, Safari and Opera. This is the code:

File: vtt_test.php<!DOCTYPE html><html lang="en"><head>	<title>VTT Test</title>	<meta charset="utf-8" /></head><body>	<h1>VTT track test</h1>	<h2></h2>	<br><br>	<h3></h3>	<video width="640" height="480" controls>  <source src="/movies/testbild.webm" type="video/webm" />  <source src="/movies/testbild.ogv"  type="video/ogv" />   <source src="/movies/testbild.mp4"  type="video/mp4" />  <track src="/tracks/video.vtt" kind="subtitles" srclang="en" label="English" />  <!-- fallback for rubbish browsers --></video>	</body></html>File: /tracks/video.vttWEBVTT100:00:01.000 --> 00.00.02.900First line200:00:03.000 --> 00:00.05.900Second line300:00:06.000 --> 00:00.08.000Third line
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...