Jump to content

navigation button not appeared in using lightbox2


chitrag
 Share

Recommended Posts

Hello,

 

I am trying to use lightbox2 in my site http://kalseeecolodge.com/Photo_Gallery.phpbut navigation buttons are not appeared. how to fix it ?

 

css file is attached

/* Preload images */body:after {  content: url(../lightbox/close.png) url(../lightbox/loading.gif) url(../lightbox/prev.png) url(../lightbox/next.png);  display: none;}.lightboxOverlay {  position: absolute;  top: 0;  left: 0;  z-index: 9999;  background-color: black;  filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.Alpha(Opacity=80);  opacity: 0.8;  display: none;}.lightbox {  position: absolute;  left: 0;  width: 100%;  z-index: 10000;  text-align: center;  line-height: 0;  font-weight: normal;}.lightbox .lb-image {  display: block;  height: auto;  max-width: inherit;  -webkit-border-radius: 3px;  -moz-border-radius: 3px;  -ms-border-radius: 3px;  -o-border-radius: 3px;  border-radius: 3px;}.lightbox a img {  border: none;}.lb-outerContainer {  position: relative;  background-color: white;  *zoom: 1;  width: 250px;  height: 250px;  margin: 0 auto;  -webkit-border-radius: 4px;  -moz-border-radius: 4px;  -ms-border-radius: 4px;  -o-border-radius: 4px;  border-radius: 4px;}.lb-outerContainer:after {  content: "";  display: table;  clear: both;}.lb-container {  padding: 4px;}.lb-loader {  position: absolute;  top: 43%;  left: 0;  height: 25%;  width: 100%;  text-align: center;  line-height: 0;}.lb-cancel {  display: block;  width: 32px;  height: 32px;  margin: 0 auto;  background: url(../lightbox/loading.gif) no-repeat;}.lb-nav {  position: absolute;  top: 0;  left: 0;  height: 100%;  width: 100%;  z-index: 10;}.lb-container > .nav {  left: 0;}.lb-nav a {  outline: none;  background-image: url('data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAPAAAP///wAAACH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==');}.lb-prev, .lb-next {  height: 100%;  cursor: pointer;  display: block;}.lb-nav a.lb-prev {  width: 34%;  left: 0;  float: left;  background: url(../lightbox/prev.png) left 48% no-repeat;  filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.Alpha(Opacity=0);  opacity: 0;  -webkit-transition: opacity 0.6s;  -moz-transition: opacity 0.6s;  -o-transition: opacity 0.6s;  transition: opacity 0.6s;}.lb-nav a.lb-prev:hover {  filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.Alpha(Opacity=100);  opacity: 1;}.lb-nav a.lb-next {  width: 64%;  right: 0;  float: right;  background: url(../lightbox/next.png) right 48% no-repeat;  filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.Alpha(Opacity=0);  opacity: 0;  -webkit-transition: opacity 0.6s;  -moz-transition: opacity 0.6s;  -o-transition: opacity 0.6s;  transition: opacity 0.6s;}.lb-nav a.lb-next:hover {  filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.Alpha(Opacity=100);  opacity: 1;}.lb-dataContainer {  margin: 0 auto;  padding-top: 5px;  *zoom: 1;  width: 100%;  -moz-border-radius-bottomleft: 4px;  -webkit-border-bottom-left-radius: 4px;  border-bottom-left-radius: 4px;  -moz-border-radius-bottomright: 4px;  -webkit-border-bottom-right-radius: 4px;  border-bottom-right-radius: 4px;}.lb-dataContainer:after {  content: "";  display: table;  clear: both;}.lb-data {  padding: 0 4px;  color: #ccc;}.lb-data .lb-details {  width: 85%;  float: left;  text-align: left;  line-height: 1.1em;}.lb-data .lb-caption {  font-size: 13px;  font-weight: bold;  line-height: 1em;}.lb-data .lb-number {  display: block;  clear: left;  padding-bottom: 1em;  font-size: 12px;  color: #999999;}.lb-data .lb-close {  display: block;  float: right;  width: 30px;  height: 30px;  background: url(../lightbox/close.png) top right no-repeat;  text-align: right;  outline: none;  filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.Alpha(Opacity=70);  opacity: 0.7;  -webkit-transition: opacity 0.2s;  -moz-transition: opacity 0.2s;  -o-transition: opacity 0.2s;  transition: opacity 0.2s;}.lb-data .lb-close:hover {  cursor: pointer;  filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.Alpha(Opacity=100);  opacity: 1;}
Link to comment
Share on other sites

They are not showing because relative background image path is wrong

 

background: url("../lightbox/next.png")

 

 

try

 

background: url("/lightbox/next.png")

 

 

'..' forces it outside current folder 'css' it is now in 'lightbox' folder, but '/lightbox' forces it to look in subfolder 'lightbox' of current folder which is 'lightbox' which does not exist! it is looking for images in

 

www.kalseeecolodge.com/lightbox/lightbox/next.png

 

EDIT if the links are how lightbox had set the links to css and images

 

if you move the lightbox css folder outside of lightbox folder your current css will work

root folder

-lightbox

-css (originally in lightbox folder)

 

but you will have change any current link from

 

<link rel="stylesheet" href="http://www.kalseeecolodge.com/lightbox/css/lightbox.css">

 

to

 

<link rel="stylesheet" href="http://www.kalseeecolodge.com/css/lightbox.css">

Edited by dsonesuk
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...