Jump to content

minerbog

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About minerbog

  • Rank
    Newbie
  1. Hi I'm Gavin That's about it really!!!
  2. Hi All, It my first ever post here so sorry if I slip up!! Been using w3schools site for ages and didn't even realise they had a forum! Opps :| Anyway, my problem is this. I have created the htaccess files as below for my website for cache all the static files for on month using mod expires. I have checked with my hosting company and mod_expires & mod_headers are both active on my server. For some reason though it doesn't seem to be working as I would expect? Here is a copy of my htaccess file : <IfModule mod_expires.c>ExpiresActive OnFileETag none# Set Expires Headers<FilesMatch “\.(ico|pdf|flv|jpg|jpeg|png|gif|js|css|swf)$”>Header set Expires A2419200</FilesMatch></IfModule> <IfModule mod_headers.c> ExpiresActive OnFileETag none# Set Expires Headers<FilesMatch “\.(ico|pdf|flv|jpg|jpeg|png|gif|js|css|swf)$”>Header set Cache-Control “max-age=2419200”</FilesMatch></IfModule>Basically, every item listed has a cache dated 1 month in the future. When I check this with firebug, the page loads as normal. Then I navigate elsewhere on the site. The images don’t even request (which is correct) but the css checks and downloads with a 200OK response even though it shows that the current cache doesn’t expire until a months time?? (See attached screenshot) But if I hit refresh the css file returns a 304 Not-Modified response but don’t download?? Please help! Why are my css caches not working as they should yet the images chache are fine!?!! Many Thanks
×
×
  • Create New...