Jump to content

Multiple Queries Not Responding


j.silver
 Share

Recommended Posts

One example of a multiple query, which runs fine in my server is:

 

SELECT city, name FROM customers

 

However, another way (though not a better way) of writing same has been running fine in a tutorial I saw, but is not running in my case:

 

SELECT city FROM customers;

SELECT name FROM customers;

 

I would appreciate any thought on why it runs for that person and not for me, noting that there was no typos in my queries, which I attempted many times.

MySQL Server version: 5.6.16, Xampp 1.8.33 for windows.

Link to comment
Share on other sites

Dear Justomeguy, that's why I got puzzled, tried again and again but that's what I had been getting all the time, and because I couldn't find a reason, I thought somebody else might share their experience and finding.

Link to comment
Share on other sites

Perhaps only the results of the last query are displayed. I don't know how phpMyAdmin displays results of multiple queries. I usually don't use it.

Link to comment
Share on other sites

I thought he was using the term "multiple query" wrong, in describing the first one that returned 2 columns as a multiple query. If I do actually run multiple queries it looks like it shows a result set for each one.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...