Jump to content

Trouble with the forum?


aspnetguy
 Share

Recommended Posts

I don't know about Firefox, but IE7 seems to be all right. If there's an issue, it's either a Firefox issue, or a JS problem specific to Firefox.

Link to comment
Share on other sites

Yes, I am using Opera for this site too because every time I loaded it in FireFox (2) it caused the browser to crash...

Link to comment
Share on other sites

I use all three for different purposes (e.g. testing and different home pages). I have had no problems in any of them. All three are fine here today. One argument for using at least two browsers. You can browse the web while upgrading to a new version.

Link to comment
Share on other sites

Err... I think the problem is with the site, not the browser. Ayway, I have FF, IE, OP, and SF just in case (and for testing purposes)

Link to comment
Share on other sites

It seems like the first time I see this website it crashes. I rarely turn off my work computer. When I come back to the website during the same day I don't seem to get any crashes.

Link to comment
Share on other sites

It must be the huge signatures in this thread causing all the problems!
But it crashed for aspnetguy before he made this thread... :)
Link to comment
Share on other sites

I uninstalled the Google toolbar and everything seems fine. It must get bogged down with Addons although I only had 3 Addons
I have 7 add-ons installed in my firefox browser and tryed to browse trough the website a bit but didn't came across any misfunctions. Could it be that one of the add-ons is cousing the problems?
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...